Kopkatalogs | |||||||||||||||||
Reģistrēties | | | Beigt darbu | | | Lietotājs | | | Datubāzes | | | Komentāri | | | Palīdzība | |||||||
Pārlūkošana | | | Meklēšana | | | Rezultātu saraksts | | | Iepriekšējie meklējumi | | | Mans e-plaukts | | | English | |||||||
Pievienot e-Plauktam | | | Saglabāt/Sūtīt | | |
Pilns ieraksts
Formāta izvēle: | Standarta | Norāde | MARC formāts |
Elektr. resursi |
E-grāmata. {Pieejama LBTU tīklā} |
ISBN | 9780203910436 (e-book : PDF) |
Autors | Walstra, Pieter. |
Nosaukums | Physical chemistry of foods [elektroniskais resurss] / Pieter Walstra. |
Izdošanas ziņas | New York : Marcel Dekker, c2003. |
Fiziskais rakst. | xiii, 807 p. : ill. |
Sērija | ( Food science and technology ; 121) |
Bibliogrāfija | Ietver bibliogrāfiskās norādes un rādītāju. |
Piezīme | Grāmata izdota arī iespiestā veidā. |
Sistēmas piezīme | Pieejas veids: Internets. |
Priekšmets (forma) |
Elektroniskās grāmatas. |
Priekšmets | Food industry and trade. |
Chemistry, Physical and theoretical. | |
UDK | 664:544 |
Monogr. ier. nr. | 000583508 |
|
Formāta izvēle: | Standarta | Norāde | MARC formāts |
© 2014 Ex Libris