Kopkatalogs | |||||||||||||||||
Reģistrēties | | | Beigt darbu | | | Lietotājs | | | Datubāzes | | | Komentāri | | | Palīdzība | |||||||
Pārlūkošana | | | Meklēšana | | | Rezultātu saraksts | | | Iepriekšējie meklējumi | | | Mans e-plaukts | | | English | |||||||
Pievienot e-Plauktam | | | Saglabāt/Sūtīt | | |
Pilns ieraksts
Formāta izvēle: | Standarta | Norāde | MARC formāts |
Elektr. resursi |
E-grāmata. {Pieejama LBTU tīklā} |
ISBN | 9780203498101 (e-book : PDF) |
Autors | Vasconcellos, J. Andres. |
Nosaukums | Quality assurance for the food industry [elektroniskais resurss] : a practical approach / J. Andres Vasconcellos. |
Izdošanas ziņas | Boca Raton, FL : CRC Press, c2004. |
Fiziskais rakst. | xxv, 421 lpp. : il. |
Bibliogrāfija | Ietver bibliogrāfiskās norādes (386.-388. lpp.) un rādītāju. |
Piezīme | Grāmata izdota arī iespiestā veidā. |
Sistēmas piezīme | Pieejas veids: Internets. |
Priekšmets (forma) |
Elektroniskās grāmatas. |
Priekšmets | Food industry and trade Quality control. |
UDK | 664:658.56 |
664 -021.465 | |
Monogr. ier. nr. | 000569998 |
|
Formāta izvēle: | Standarta | Norāde | MARC formāts |
© 2014 Ex Libris