![]() |
Kopkatalogs | ||||||||||||||||
![]() |
Reģistrēties | | | Beigt darbu | | | Lietotājs | | | Datubāzes | | | Komentāri | | | Palīdzība | ||||||
![]() |
Pārlūkošana | | | Meklēšana | | | Rezultātu saraksts | | | Iepriekšējie meklējumi | | | Mans e-plaukts | | | English | ||||||
Pievienot e-Plauktam | | | Saglabāt/Sūtīt | | |
Pilns ieraksts
Formāta izvēle: | Standarta | Norāde | MARC formāts |
ISBN | 9781604567151 (hardcover : alk. paper) |
Nosaukums | Food science and technology : new research / Lorenzo V. Greco and Marco N. Bruno, editors. |
Izdošanas ziņas | New York : Nova Science Publishers, c2008. |
Fiziskais rakst. | xiii, 482 lpp. : il. (dažas krās.), tab. ; 26 cm. |
Bibliogrāfija | Ietver bibliogrāfiju (nod. beigās) un rādītāju. (459.-482. lpp.). |
Papildapraksts |
![]() |
![]() |
|
UDK |
![]() |
Monogr. ier. nr. | 000455566 |
|
|
Visi eksemplāri | Visi eksemplāri |
Eks. pa filiālēm |
LBTU:Lasītava![]() |
Formāta izvēle: | Standarta | Norāde | MARC formāts |
© 2014 Ex Libris