Kopkatalogs | |||||||||||||||||
Reģistrēties | | | Beigt darbu | | | Lietotājs | | | Datubāzes | | | Komentāri | | | Palīdzība | |||||||
Pārlūkošana | | | Meklēšana | | | Rezultātu saraksts | | | Iepriekšējie meklējumi | | | Mans e-plaukts | | | English | |||||||
Pievienot e-Plauktam | | | Saglabāt/Sūtīt | | |
Pilns ieraksts
Formāta izvēle: | Standarta | Norāde | MARC formāts |
ISBN | 9780632064212 (hardback) |
Nosaukums | Food science and technology / edited by Geoffrey Campbell-Platt. |
Izdošanas ziņas | Chichester, West Sussex ;Ames, Iowa : Wiley-Blackwell, 2009. |
Fiziskais rakst. | xi, 508 lpp., [14] lpp. iel. : il. (dažas krās.), tab. ; 29 cm. |
Bibliogrāfija | Ietver bibliogrāfiju (rakstu beigās) un rādītāju. |
Papildapraksts | Campbell-Platt, Geoffrey, |
Priekšmets |
Pārtikas zinātne |
Pārtikas tehnoloģija |
|
Pārtikas rūpniecība un tirdzniecība |
|
Biotehnoloģija |
|
Priekšmets (forma) |
Krājumi. |
UDK | 664 (082) |
Monogr. ier. nr. | 000454045 |
|
|
Visi eksemplāri | Visi eksemplāri |
Eks. pa filiālēm | LBTU:Lasītava |
Eks. pa filiālēm | LNB:Tehnoloģ.& dabaszin. las. |
Formāta izvēle: | Standarta | Norāde | MARC formāts |
© 2014 Ex Libris