Kopkatalogs | |||||||||||||||||
Reģistrēties | | | Beigt darbu | | | Lietotājs | | | Datubāzes | | | Komentāri | | | Palīdzība | |||||||
Pārlūkošana | | | Meklēšana | | | Rezultātu saraksts | | | Iepriekšējie meklējumi | | | Mans e-plaukts | | | English | |||||||
Pievienot e-Plauktam | | | Saglabāt/Sūtīt | | |
Pilns ieraksts
Formāta izvēle: | Standarta | Norāde | MARC formāts |
Elektr. resursi | Table of contents onlySatura rādītājs. |
ISBN | 9781405153669 (printed case hardback : alk. paper) |
1405153660 (printed case hardback : alk. paper) | |
Nosaukums | HACCP and ISO 22000 : application to foods of animal origin / edited by Ioannis S. Arvanitoyannis. |
Izdošanas ziņas | Chichester, U.K. ;Ames, Iowa : Wiley-Blackwell, 2009. |
Fiziskais rakst. | x, 549 lpp. : il. ; 25 cm. |
Bibliogrāfija | Ietver bibliogrāfiju un rādītājus. |
Papildapraksts | Arvanitoyannis, Ioannis S., |
Priekšmets |
Dzīvnieku izcelsmes pārtika -- Piesārņojums. |
Riska cēloņu analīze kritiskajos kontroles punktos (pārtikas drošības sistēma) |
|
Dzīvnieku izcelsmes produkti |
|
UDK | 664:637 |
614.31 | |
664 -021.465 | |
Monogr. ier. nr. | 000452949 |
|
|
Visi eksemplāri | Visi eksemplāri |
Eks. pa filiālēm | LBTU:Lasītava |
Eks. pa filiālēm | LNB:Tehnoloģ.& dabaszin. las. |
Formāta izvēle: | Standarta | Norāde | MARC formāts |
© 2014 Ex Libris