Kopkatalogs | |||||||||||||||||
Reģistrēties | | | Beigt darbu | | | Lietotājs | | | Datubāzes | | | Komentāri | | | Palīdzība | |||||||
Pārlūkošana | | | Meklēšana | | | Rezultātu saraksts | | | Iepriekšējie meklējumi | | | Mans e-plaukts | | | English | |||||||
Pievienot e-Plauktam | | | Saglabāt/Sūtīt | | |
Pilns ieraksts
Formāta izvēle: | Standarta | Norāde | MARC formāts |
ISBN | 9780387699394 |
Autors | Vaclavik, Vickie A. |
Nosaukums | Essentials of food science / Vickie A. Vaclavik, Elizabeth W. Christian. |
Izdevums | 3rd ed. |
Izdošanas ziņas | New York : Springer, c2008. |
Fiziskais rakst. | XVII, 571 lpp. : il., tab. ; 25 cm. |
Sērija | ( Food science text series) |
Piezīme | Rād. : 543.-571. lpp. |
Bibliogrāfija | Bibliogrāfija nodaļas beigās. |
Papildapraksts | Christian, Elizabeth W. |
UDK | 664 |
Monogr. ier. nr. | 000377419 |
|
|
Visi eksemplāri | Visi eksemplāri |
Eks. pa filiālēm | LBTU:Lasītava |
Formāta izvēle: | Standarta | Norāde | MARC formāts |
© 2014 Ex Libris