Aleph logo Kopkatalogs
Aleph logo Reģistrēties | Beigt darbu | Lietotājs | Datubāzes | Komentāri | Palīdzība  
Aleph logo   Pārlūkošana | Meklēšana | Rezultātu saraksts | Iepriekšējie meklējumi | Mans e-plaukts | English  
 
 
  Pievienot e-Plauktam  |  Saglabāt/Sūtīt  |   

Pilns ieraksts

Formāta izvēle: Standarta Norāde MARC formāts
ISBN   9780387699394
Autors   LinkVaclavik, Vickie A.
Nosaukums   Essentials of food science / Vickie A. Vaclavik, Elizabeth W. Christian.
Izdevums   3rd ed.
Izdošanas ziņas   New York : Springer, c2008.
Fiziskais rakst.   XVII, 571 lpp. : il., tab. ; 25 cm.
Sērija   Link( Food science text series)
Piezīme   Rād. : 543.-571. lpp.
Bibliogrāfija   Bibliogrāfija nodaļas beigās.
Papildapraksts   LinkChristian, Elizabeth W.
UDK   Link664
Monogr. ier. nr.   000377419
 
Visi eksemplāri   Visi eksemplāri
Eks. pa filiālēm   LBTU:LasītavaLibrary Info

Formāta izvēle: Standarta Norāde MARC formāts


Beigt darbu - Komentāri - Palīdzība - SBA - Pārlūkošana - Meklēšana - Rezultātu saraksts - Iepriekšējie meklējumi - Datubāzes