![]() |
Kopkatalogs | ||||||||||||||||
![]() |
Reģistrēties | | | Beigt darbu | | | Lietotājs | | | Datubāzes | | | Komentāri | | | Palīdzība | ||||||
![]() |
Pārlūkošana | | | Meklēšana | | | Rezultātu saraksts | | | Iepriekšējie meklējumi | | | Mans e-plaukts | | | English | ||||||
Pievienot e-Plauktam | | | Saglabāt/Sūtīt | | |
Pilns ieraksts
Formāta izvēle: | Standarta | Norāde | MARC formāts |
Elektr. resursi |
![]() |
ISBN | 9789251056042 |
Nosaukums | Food safety risk analysis : a guide for national food safety authorities / Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. |
Izdošanas ziņas | Rome : FAO : WHO, 2006. |
Fiziskais rakst. | XII, 102 lpp. : il., tab. ; 30 cm. |
Sērija |
![]() |
Bibliogrāfija | Bibliogrāfija nodaļas beigās. |
Papildapraksts |
![]() |
![]() |
|
UDK |
![]() |
![]() |
|
Monogr. ier. nr. | 000330800 |
|
|
Visi eksemplāri | Visi eksemplāri |
Eks. pa filiālēm |
LBTU:ANO FAO depozītbibl.![]() |
Formāta izvēle: | Standarta | Norāde | MARC formāts |
© 2014 Ex Libris