![]() |
Kopkatalogs | ||||||||||||||||
![]() |
Reģistrēties | | | Beigt darbu | | | Lietotājs | | | Datubāzes | | | Komentāri | | | Palīdzība | ||||||
![]() |
Pārlūkošana | | | Meklēšana | | | Rezultātu saraksts | | | Iepriekšējie meklējumi | | | Mans e-plaukts | | | English | ||||||
Pievienot e-Plauktam | | | Saglabāt/Sūtīt | | |
Pilns ieraksts
Formāta izvēle: | Standarta | Norāde | MARC formāts |
ISBN | 0471210641 |
Autors |
![]() |
Nosaukums | Food safety handbook / Ronald H. Schmidt and Gary E. Rodrick. |
Izdošanas ziņas | Hoboken, New Jersey : Wiley Interscience, c2003. |
Fiziskais rakst. | XIII, 850 lpp. : il. ; 25 cm. |
Piezīme | Ietver rād. |
Bibliogrāfija | Bibliogrāfija nodaļas beigās. |
Papildapraksts |
![]() |
Priekšmets |
![]() |
![]() |
|
Monogr. ier. nr. | 000275119 |
|
|
Visi eksemplāri | Visi eksemplāri |
Eks. pa filiālēm |
LNB:Tehnoloģ.& dabaszin. las.![]() |
Formāta izvēle: | Standarta | Norāde | MARC formāts |
© 2014 Ex Libris