Kopkatalogs | |||||||||||||||||
Reģistrēties | | | Beigt darbu | | | Lietotājs | | | Datubāzes | | | Komentāri | | | Palīdzība | |||||||
Pārlūkošana | | | Meklēšana | | | Rezultātu saraksts | | | Iepriekšējie meklējumi | | | Mans e-plaukts | | | English | |||||||
Pievienot e-Plauktam | | | Saglabāt/Sūtīt | | |
Pilns ieraksts
Formāta izvēle: | Standarta | Norāde | MARC formāts |
ISBN | 9074134815 |
Autors | Luning, P. A. (Pieternel A.) |
Nosaukums | Food quality management : a techno-managerial approach / P.A. Luning, W.J. Marcelis, W.M.F. Jongen. |
Izdošanas ziņas | The Netherlands : Wageningen Pers, 2002. |
Fiziskais rakst. | 323 p. |
Bibliogrāfija | Includes bibliographical references and index. |
Papildapraksts | Jongen, M. F. (Wim M. F.) |
Marcelis, W. J. (Willem J.) | |
UDK | 664 -021.465 |
Monogr. ier. nr. | 000235330 |
|
|
Visi eksemplāri | Visi eksemplāri |
Eks. pa filiālēm | LBTU:Lasītava |
Formāta izvēle: | Standarta | Norāde | MARC formāts |
© 2014 Ex Libris