Aleph logo Kopkatalogs
Aleph logo Reģistrēties | Beigt darbu | Lietotājs | Datubāzes | Komentāri | Palīdzība  
Aleph logo   Pārlūkošana | Meklēšana | Rezultātu saraksts | Iepriekšējie meklējumi | Mans e-plaukts | English  
 
 
  Pievienot e-Plauktam  |  Saglabāt/Sūtīt  |   

Pilns ieraksts

Formāta izvēle: Standarta Norāde MARC formāts
Elektr. resursi    E-grāmata. 
{Pieejama LBTU tīklā}
 
ISBN   9780824752033 (e-book : PDF)
Nosaukums   Lactic acid bacteria [elektroniskais resurss] : microbiology and functional aspects / edited by Seppo Salminen, Atte von Wright, Arthur Ouwehand.
Izdevums   3rd ed., rev. and expanded.
Izdošanas ziņas   New York : Marcel Dekker, c2004.
Fiziskais rakst.   633 lpp. : il.
Sērija   Link( Food science and technology ; 139)
Bibliogrāfija   Ietver bibliogrāfiskās norādes un rādītāju.
Piezīme   Grāmata izdota arī iespiestā veidā.
Sistēmas piezīme   Pieejas veids: Internets.
Papildapraksts   LinkSalminen, Seppo.
  LinkWright, Atte von, 1952-
  LinkOuwehand, Arthur.
Priekšmets (forma)   LinkElektroniskās grāmatas.
Priekšmets   LinkLactic acid bacteria.
UDK   Link579.864
  Link602.3
  Link663.18
  Link579.67
  Link664:579
Monogr. ier. nr.   000570348
 

Formāta izvēle: Standarta Norāde MARC formāts


Beigt darbu - Komentāri - Palīdzība - SBA - Pārlūkošana - Meklēšana - Rezultātu saraksts - Iepriekšējie meklējumi - Datubāzes