![]() |
Kopkatalogs | ||||||||||||||||
![]() |
Reģistrēties | | | Beigt darbu | | | Lietotājs | | | Datubāzes | | | Komentāri | | | Palīdzība | ||||||
![]() |
Pārlūkošana | | | Meklēšana | | | Rezultātu saraksts | | | Iepriekšējie meklējumi | | | Mans e-plaukts | | | English | ||||||
Pievienot e-Plauktam | | | Saglabāt/Sūtīt | | |
Pilns ieraksts
Formāta izvēle: | Standarta | Norāde | MARC formāts |
Elektr. resursi |
![]() {Pieejama LBTU tīklā} |
ISBN | 9780824752033 (e-book : PDF) |
Nosaukums | Lactic acid bacteria [elektroniskais resurss] : microbiology and functional aspects / edited by Seppo Salminen, Atte von Wright, Arthur Ouwehand. |
Izdevums | 3rd ed., rev. and expanded. |
Izdošanas ziņas | New York : Marcel Dekker, c2004. |
Fiziskais rakst. | 633 lpp. : il. |
Sērija |
![]() |
Bibliogrāfija | Ietver bibliogrāfiskās norādes un rādītāju. |
Piezīme | Grāmata izdota arī iespiestā veidā. |
Sistēmas piezīme | Pieejas veids: Internets. |
Papildapraksts |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Priekšmets (forma) |
![]() |
Priekšmets |
![]() |
UDK |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monogr. ier. nr. | 000570348 |
|
Formāta izvēle: | Standarta | Norāde | MARC formāts |
© 2014 Ex Libris