ISBN
|
0387223339
|
|
0387234136 (e-book)
|
Autors
|
Jay, James M. (James Monroe), 1927-
|
Nosaukums
|
Modern food microbiology / James M. Jay, Martin J. Loessner, David A. Golden.
|
Izdevums
|
7th ed.
|
Izdošanas ziņas
|
New York : Springer, c2005.
|
Fiziskais rakst.
|
xx, 790 lpp. : il., diagr., tab.
|
Sērija
|
( Food science text series)
|
Bibliogrāfija
|
Ietver bibliogrāfiju (nodaļu beigās) un rādītāju (751.-790. lpp.).
|
Papildapraksts
|
Golden, David A. (David Allen), 1963-
|
|
Loessner, Martin J.
|
UDK
|
579.67
|
Monogr. ier. nr.
|
000319210
|
|
|
Visi eksemplāri
|
Visi eksemplāri
|
Eks. pa filiālēm
|
LUB:Dabaszinātņu bibl.
|