Aleph logo Kopkatalogs
Aleph logo Reģistrēties | Beigt darbu | Lietotājs | Datubāzes | Komentāri | Palīdzība  
Aleph logo   Pārlūkošana | Meklēšana | Rezultātu saraksts | Iepriekšējie meklējumi | Mans e-plaukts | English  
 
 
  Pievienot e-Plauktam  |  Saglabāt/Sūtīt  |   

Pilns ieraksts

Formāta izvēle: Standarta Norāde MARC formāts
ISBN   0387223339
  0387234136 (e-book)
Autors   LinkJay, James M. (James Monroe), 1927-
Nosaukums   Modern food microbiology / James M. Jay, Martin J. Loessner, David A. Golden.
Izdevums   7th ed.
Izdošanas ziņas   New York : Springer, c2005.
Fiziskais rakst.   xx, 790 lpp. : il., diagr., tab.
Sērija   Link( Food science text series)
Bibliogrāfija   Ietver bibliogrāfiju (nodaļu beigās) un rādītāju (751.-790. lpp.).
Papildapraksts   LinkGolden, David A. (David Allen), 1963-
  LinkLoessner, Martin J.
UDK   Link579.67
Monogr. ier. nr.   000319210
 
Visi eksemplāri   Visi eksemplāri
Eks. pa filiālēm   LUB:Dabaszinātņu bibl.Library Info

Formāta izvēle: Standarta Norāde MARC formāts


Beigt darbu - Komentāri - Palīdzība - SBA - Pārlūkošana - Meklēšana - Rezultātu saraksts - Iepriekšējie meklējumi - Datubāzes