Kopkatalogs | |||||||||||||||||
Reģistrēties | | | Beigt darbu | | | Lietotājs | | | Datubāzes | | | Komentāri | | | Palīdzība | |||||||
Pārlūkošana | | | Meklēšana | | | Rezultātu saraksts | | | Iepriekšējie meklējumi | | | Mans e-plaukts | | | English | |||||||
| | Pievienot e-Plauktam | | | Saglabāt/Sūtīt | | | | |
Pilns ieraksts
Formāta izvēle: | Standarta | Bibliogrāfiskais | MARC |
Ieraksts 1 no 3 |
Elektr. resursi |
Promocijas darbs tiešsaistē. {Pieejams LBTU datubāzē} |
Autors | Reidzāne, Sanita, 1973- |
Nosaukums | Kailgraudu mieži ierauga fermentācijā = Hull-Less Barley in Sourdough Fermentation : promocijas darbs zinātnes doktora grāda zinātnes doktore (Ph.D.) inženierzinātnēs un tehnoloģijās iegūšanai / Sanita Reidzāne ; promocijas darba vadītāja: Dr.sc.ing. Dace Kļava ; Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte. Lauksaimniecības un pārtikas tehnoloģijas fakultāte. Pārtikas institūts. |
Cits nosaukums | Hull-Less Barley in Sourdough Fermentation |
Izgatavoš. ziņas | Jelgava : Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte, 2024. |
Fiziskais rakst. | 105 lp. : diagrammas, ilustrācijas, tabulas ; 31 cm |
Disert. piezīme | Promocijas darbs (Ph.D.)--Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte, 2024. |
Bibliogrāfija | Bibliogrāfija: 89.-100. lp. |
Piezīme | Resurss pieejams arī tiešsaistē. |
Valodas piezīme | Teksts latviešu valodā, kopsavilkums arī angļu valodā. |
Iesējuma piezīme | Iesiets izdevums. |
Papildapraksts | Kļava, Dace, 1974- |
Papildapraksts | Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte. Pārtikas institūts |
Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte | |
Priekšmets |
Mieži |
Fermentācija |
|
Ieraugs |
|
Maizes mīkla |
|
Pienskābes baktērijas |
|
Polisaharīdi |
|
Priekšmets (forma) |
Promocijas darbi. |
UDK | 664.642:633.16 (043) |
664.642:633.16 (043.3) | |
Monogr. ier. nr. | 001196882 |
|
|
Visi eksemplāri | Visi eksemplāri |
Eks. pa filiālēm | LBTU:Lasītava |
Eks. pa filiālēm | LNB:Arhīvs |
Eks. pa filiālēm | LU AB:Misiņa bibliotēka |
Formāta izvēle: | Standarta | Bibliogrāfiskais | MARC |
© 2014 Ex Libris