![]() |
LNC04 nošizdevumi | ||||||||||||||||
![]() |
Reģistrēties | | | Beigt darbu | | | Lietotājs | | | Datubāzes | | | Komentāri | | | Palīdzība | ||||||
![]() |
Pārlūkošana | | | Meklēšana | | | Rezultātu saraksts | | | Iepriekšējie meklējumi | | | Mans e-plaukts | | | English | ||||||
Pievienot e-Plauktam | | | Saglabāt/Sūtīt | | |
Pilns ieraksts
Formāta izvēle: | Standarta | Norāde | MARC formāts |
Chiaradia-Bousquet, Jean-Pierre. Legislation governing food control and quality certification : Authorities and producers / Jean-Pierre Chiaradia-Bousquet ; FAO of the United Nations. Rome : FAO, 1995. X, 125 p. FAO legislative study ; 54, . ISBN 925103494X |
Formāta izvēle: | Standarta | Norāde | MARC formāts |
© 2014 Ex Libris