![]() |
LNC04 nošizdevumi | ||||||||||||||||
![]() |
Reģistrēties | | | Beigt darbu | | | Lietotājs | | | Datubāzes | | | Komentāri | | | Palīdzība | ||||||
![]() |
Pārlūkošana | | | Meklēšana | | | Rezultātu saraksts | | | Iepriekšējie meklējumi | | | Mans e-plaukts | | | English | ||||||
Pievienot e-Plauktam | | | Saglabāt/Sūtīt | | |
Pilns ieraksts
Formāta izvēle: | Standarta | Norāde | MARC formāts |
ISBN | 925103494X |
Autors |
![]() |
Nosaukums | Legislation governing food control and quality certification : Authorities and producers / Jean-Pierre Chiaradia-Bousquet ; FAO of the United Nations. |
Cits nosaukums | FAO legislative study |
Izdošanas ziņas | Rome : FAO, 1995. |
Fiziskais rakst. | X, 125 p. |
Sērija |
![]() |
Bibliogrāfija | Bibliography: p. 121-125 |
Papildapraksts |
![]() |
Turpinājum.ier.nr. | 000015010 |
|
|
Visi eksemplāri | Visi eksemplāri |
Eks. pa gadiem | Eksemplārs (nav gada) |
Eks. pa filiālēm |
LBTU:ANO FAO depozītbibl.![]() |
Formāta izvēle: | Standarta | Norāde | MARC formāts |
© 2014 Ex Libris