Aleph logo Kopkatalogs
Aleph logo Reģistrēties | Beigt darbu | Lietotājs | Datubāzes | Komentāri | Palīdzība  
Aleph logo   Pārlūkošana | Meklēšana | Rezultātu saraksts | Iepriekšējie meklējumi | Mans e-plaukts | English  
 
 
  Atzīmētie ieraksti:  Skatīt atlasītos  |  Saglabāt/Sūtīt  |  Izveidot apakškopu  |  Pievienot Manam e-Plauktam  |           
  Visi ieraksti:  Atlasīt visus  |  Atcelt atlasi  |  Precizēt  |  Filtrēt  |             


Rezultātu saraksts W-LNB datums= 201607?jg and Classification= "8?" and W-Sublibrary= nba? not W-Sublibrary= nbazb; Sakārtots pēc: gada, tad autora
Kārtošanas opcijas: autors/gads gads/autorsautors/nosauk.nosaukums/gadsgads/nosaukums
Ieraksti 1 - 20 no 40  
 
 
No Previous Page   Next Page
#
Autors Nosaukums Gads Filiāle
1
Cheskin, Ammon 2016 LNB:Letonikas & Balt. centrs
LU AB:Misiņa bibliotēka
2
Gourmont, Remy de,1858-1915 2016 LNB:Soc.& Hum.zinātņu las.
3
Helmane, Ineta,1973- 2016 LNB:Letonikas & Balt. centrs
LUB:Bibl. Aspazijas bulvārī
LUB:Humanitārā bibl.
4
Yang, Haosheng 2016 LNB:AsiaRes pētn.bibliotēka
5
Ильясова, Светлана Васильевна 2016 LNB:Soc.& Hum.zinātņu las.
6
Козинец, Сергей Борисович 2016 LNB:Soc.& Hum.zinātņu las.
7
Меликян, В. Ю.(Вадим Юрьевич) 2016 LNB:Soc.& Hum.zinātņu las.
8

2016 LNB:Soc.& Hum.zinātņu las.
LUB:Sociālo zin. fak. bibl.
9
Рецкер, Яков Иосифович,1897-1984 2016 LNB:Soc.& Hum.zinātņu las.
10
Borloz, Sophie-Valentine 2015 LNB:Soc.& Hum.zinātņu las.
11
Gao, Jingyi,1982- 2015 LNB:AsiaRes pētn.bibliotēka
12
Gorlée, Dinda L.,1943- 2015 LNB:Soc.& Hum.zinātņu las.
13

2015 LNB:Soc.& Hum.zinātņu las.
14
Livholts, Mona,1961- 2015 LNB:Soc.& Hum.zinātņu las.
15
Poljakov, Oleg,1952- 2015 LNB:Soc.& Hum.zinātņu las.
16

2015 LNB:Soc.& Hum.zinātņu las.
17
Schmalstieg, William R.,1929-2021 2015 LNB:Letonikas & Balt. centrs
LU AB:Misiņa bibliotēka
18
Куликова, Элла Германовна 2015 LNB:Soc.& Hum.zinātņu las.
19
Осминкин, Роман,1979- 2015 LNB:Soc.& Hum.zinātņu las.
20
Bondas, Irina,1985- 2013 LNB:Grāmatu krātuve

No Previous Page Next Page

Jūs varat mainīt meklēšanas parametrus: